Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Any Given Sunday (1999)

Director: Oliver Stone
Writer: Daniel Pyne & John Logan
Actors: Al Pacino,Cameron Diaz,Dennis Quaid

Βαθμολογία: 1/5

Επαγγελματικό πρωτάθλημα Football,ένας προπονητής με 30 χρόνια εμπειρία στο χώρο,αναζητά για μια ακόμα φορά το πρωτάθλημα στη πολιτεία.Ένας νέος ταλαντούχος αθλητής διεκδικεί την αρχηγία της ομάδας,παίρνει ψηλά τον αμανέ και όλοι στρέφονται εναντίον του.Η Πρόεδρος της ομάδας,μια πανύψηλη ξανθιά τυχοδιώκτης που αναζητεί μόνο το κέρδος και ουδεμιά σχέση δεν έχει με τον πατέρα της και παλιό ιδιοκτήτη της ομάδας που πρόσφερε απλόχερα το είναι του στην ομάδα,αδιαφορώντας για την οικογενειακή του θαλπωρή!
Και η Hollywoodιανή παρακμή καλά κρατεί.Αν εξαιρέσει κανείς τα κοντινά πλάνα στις συγκρούσεις των αθλητών μεταξύ τους,που φανερώνει τη δυσκολία του αθλήματος,κατά τα άλλα η ταινία ακροβατεί μεταξύ εξευτελισμού και παραλογισμού!Ο Πατσινίλας προσπαθεί να σώσει τα αμάζευτα και το σημείο spot της ταινίας είναι όταν η Cameron Diaz μπαίνει στα αποδυτήρια να μιλήσει με τον πολλά υποσχόμενο αρχηγό της ομάδας και εκεί την υποδέχεται εκείνη ,αλλά και εμάς στις οθόνες μια απείρου καλούς και μεγέθους μελαμψή μαλαπέρδα,η οποία ήρθε από το πουθενά για να θολώσει ή να βουλώσει τα νερά!Μην την προτείνετε ούτε στον εχθρό σας!Α,ρε Oliver!

Trailer της ταινίας (μη ψαρώνετε!!!)





2 σχόλια:

  1. Robert De Niro vs Al Pacino = 1-0 όσων αφορά τουλάχιστον τις "αθλητικές" ταινίες. Ο De Niro στο "The Fan" (1996) ήταν φοβερός. Ο Pacino εδώ απλά υπερβολικός και εκτός ρόλου. Καλά για τη Cameron Diaz δε το συζητάω. Ούτε καν θυλική. Μάπα το καρπούζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Robert De Niro vs Al Pacino = 0-0 τα τελευταία χρόνια. Δηλαδή, μηδενικά κι οι δύο. Πάνε ολοταχώς για απόσυρση. ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ !!! Πάλι καλά που δεν την έχω δεί τη συγκεκριμένη. Thank lord almighty !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Την είδες και εσύ; Πως σου φάνηκε;