Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Άγρια νειάτα(1982)

Σκηνοθεσία: Νίκος Φώσκολος
Σενάριο: Νίκος Φώσκολος
Ηθοποιοί: Γιάννης Ζαβραδινός,Διονύσης Ξανθός,Έφη Πίκουλα,Στηβ Ντούζος,Τόνια Βαθούλκα


Βαθμολογία: !!!/5

Ένας μποξέρ κινδυνεύει να χάσει το φως του από τα χτυπήματα। Η αδερφή του, μαθήτρια, την κοπανάει από το λύκειο για φευγαλέες ερωτικές συναντήσεις। Οι φίλοι τους, ένας πρώην κατάδικος που ωθείται ξανά στο έγκλημα λόγω της ανεργίας, και η κοπέλα του. Όλοι ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο, μακριά από την φτώχεια, τα εξαθλιωμένα σπίτια, το έγκλημα και τα ναρκωτικά. Κινηματογραφικό ντ Στηβ Ντούζου στον ρόλο του θρυλικού «Πατάτα».

Trailer της ταινίας (λίγο μεγάλο!!)

Ο Δ।Ξανθός,με πρώτο κινηματογραφικό ντεμπούτο στην ταινία ''Τα διαμάντια δεν λένε ψέματα'',έρχεται σε αυτή τη χρονική στιγμή να αποδείξει οτι εκτός από το μοναδικό ταλέντο του Π.Μιχαλόπουλου (το 1981 προβάλλονται ''Τα Τσακάλια'') ένας νέος γόης κάνει αισθητή την παρουσία του। στον Ελληνικό κινηματογράφο.To 1976 ο Rocky δίνει στις πρώτες του γροθιές και γνωρίζει τεράστια επιτυχία!Ο Νίκος Φώσκολος έρχεται με τη σειρά του το 1982 να αποδείξει πως πραγματικά έπρεπε να γυριστεί η ταινία,αν τα ξένα συμφέροντα και οι κακές δυνάμεις του σύμπαντος δεν έκλεβαν μέσα από τα χέρια του το σενάριο!Όλα τα λεφτά ο αμούστακος ακόμα Στηβ Ντούζος στο ρόλο του θρυλικού «Πατάτα»।Για την ιστορία,στην ταινία συμμετέχει ως κομπάρσος(προπονητής του αντιπάλου)ο Γ.Καπανταιδάκης,ένας από τους σημαντικότερους πυγμάχους και προπονητές της χώρας.


1 σχόλιο:

  1. OMG!!!! Τι blast from the past είναι αυτό;;; Νόμιζα ότι είχε χαθεί κι η τελευταία κόπια αυτής της ταινίας! Ζαβραδινός; Πίκουλα; Πω , πω μ'έστειλες πολλά -μα παρα πολλά -χρόνια πίσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Την είδες και εσύ; Πως σου φάνηκε;